Maarten Bouwhuis

Mijn nieuwe beste vriend: The Catchbox

10 mrt 2017 - Maarten Bouwhuis

Ik wil jullie aan iemand voorstellen. Iemand die altijd aanstaat, altijd naar je toekomt en altijd luistert. Het is mijn nieuwe beste vriend op elk congres: De Catchbox.

Interactie met het publiek is een vereiste op congressen, en de dagvoorzitter moet dit waarmaken. Eerder blogde ik hier al over. Nieuwe stemsystemen als Buzzmaster geven het publiek een echte stem. Maar die stem wil ik ook letterlijk horen. En daarom is er de Catchbox. De enige gooimicrofoon ter wereld.

Eind 2014 had ik een eerste versie in mijn hand en nu kan ik niet meer zonder. Als dagvoorzitter worstel ik mij soms door grote zalen heen om iedereen aan het woord te krijgen. Maar een Sennheiser handmicrofoon kun je nu eenmaal niet gooien. De Catchbox lost dit op. Die vliegt de hele zaal door, en het publiek vind het uiteraard hilarisch.

Wees dus voorbereid en oefen je vang-techniek als je binnenkort bij mij in de zaal zit.